Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną cytrynowo-Szczypiorkową
Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Jeśli masz łososia, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową, Naleśniki kukurydziane z wędzonym łososiem i śmietaną cytrynowo-Szczypiorkową, oraz Blini kukurydziane z wędzonym łososiem i śmietaną ze szczypiorku.
Instrukcje
Wymieszaj jogurt, szczypiorek, olej i skórkę w małej misce.
Łososia podzielić na grzanki z pumpernikla; ułożyć na wierzchu około 11/2 łyżeczki jogurtu.
Posypać pozostałym szczypiorkiem i podawać.