Tosty francuskie z truskawkami i śmietaną
Need a wegetariański posiłek poranny? Francuskie tosty z truskawkami i śmietaną może być super przepis spróbować. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajka, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Strawberries ' N ' Cream French Tost Sticks, Tosty francuskie Nadziewane truskawkami i śmietaną, oraz Tosty francuskie Nadziewane truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F i rozgrzej w piekarniku żaroodporny talerz do serwowania.
W średnim rondlu połączyć 2 szklanki jagód z wodą i doprowadzić do duszenia. Gotować na średnim ogniu, aż jagody zmiękną i odstawić, aż będą gotowe do podania. Trzymaj ciepło.
W płytkiej misce, wystarczająco dużej, aby namoczyć kilka kromek chleba, ubić jajka i 1 szklankę śmietany.
W dużej patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu, stopić dużą patelnię masła. Pamiętaj, aby pokryć powierzchnię gotowania roztopionym masłem. Praca w partiach, dip jednak wiele plastrów brioche, które mogą być gotowane na patelni na raz, w mieszaninie jaj/śmietany. Odwróć chleb i pamiętaj, aby nie pozwolić, aby chleb był zbyt rozmoczony.
Przenieść chleb do rozgrzanej i maślanej patelni i gotować, aż złoty kolor i lekko chrupiące, o 3 protokół z każdej strony.
Ugotowane tosty francuskie umieścić na ciepłym półmisku w piekarniku i przykryć luźno folią. Będą one utrzymywać ciepło w piekarniku, podczas gdy pozostałe plastry są przygotowywane.
Pozostałą 1 szklankę śmietany ubić w średniej misce, mikserem ręcznym, aż do uzyskania miękkich szczytów.
Podajemy francuskie tosty z ciepłymi truskawkami, pozostałymi pokrojonymi w plasterki świeżymi truskawkami i bitą śmietaną.