Toskańskie Wegetariańskie Pieczone Ziti

Toskańskie Wegetariańskie Pieczone Ziti
Toskańskie Wegetariańskie pieczone Ziti może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sos do makaronu classico, liście oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańskie Pieczone Ziti, Wegetariańskie Pieczone Ziti, oraz Ziti z toskańskim sosem borowikowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rezerwa 3/4 szklanki sera; połączyć pozostały ser ze wszystkimi pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Łyżka mieszanki makaronu do naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskane sprayem do gotowania; posypać reserved serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec 20 do 25 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia8
Magazyn