Toskańskie Burgery Z Pomidorami

Toskańskie Burgery Z Pomidorami
Przepis toskańskie hamburgery pomidorowe może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 26 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny Heinza, Bazyl, warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańskie Burgery z Prosciutto i Fontiną, Toskański Dżem Pomidorowy Suszony Na Słońcu, oraz Toskańska zupa pomidorowa z bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pomidory, bazylię i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Hamburgery gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; top z serem. Przykryć; gotować 1 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Ułożyć sałatki na 2 talerzach; top z cheeseburgerami i mieszaniną pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn