Toskański Zbiór Oliwek Ribolita

Toskański Zbiór Oliwek Ribolita
Toskański zbiór oliwek Ribolita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, przecier pomidorowy, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Toskański Zbiór Oliwek Ribolita, Kurczak Toskański Olive Garden - 9 punktów, oraz Copycat Olive Garden Toskański Kurczak Czosnkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolę odsączyć w durszlaku i delikatnie spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Z 3 łyżkami oleju podsmaż szynkę, gdy brązową przewróć i dodaj 1 ząbek posiekanego czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodaj 3 szklanki zimnej wody i fasoli, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
5
Dodać gałązki tymianku i rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
6
W garnku do zupy dodać 1/4 szklanki oleju i pozostały posiekany czosnek. Gotować do jasnobrązowego i dodać por, cebula, marchew, seler, i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PorPor
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Saute przez 8 minut na średnim ogniu, aż lekko miękkie.
8
Dodaj kapustę i saute przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
9
Dodać pozostałe 3 szklanki wody i przecier pomidorowy. Gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
WodaWoda
10
Dodaj do fasoli i nadal gotować przez 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
11
Usuń ham hock. Gdy ostygnie mięso posiekać i dodać z powrotem do zupy odrzucając kości skokowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
MięsoMięso
ZupaZupa
12
Umieścić chleb w piekarniku, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z piekarnika i natrzeć ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
15
Gdy zupa będzie gotowa do spożycia, ugotuj ją na wolnym ogniu i dodaj chleb. Mieszać, aż dobrze rozbite.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZupaZupa
16
Podawać ze zdrową mżawką oliwy z oliwek i świeżym startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn