Toskańska zupa pomidorowa z bazylią
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i wegańska zupa? Toskańska zupa pomidorowa z bazylią może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo liście bazylii, oliwę z oliwek, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Toskański Z Kremem Pomidorowo-Bazyliowym, Toskański Kurczak z pomidorowo-bazyliowym smakiem i prażonymi migdałowymi brokułami, oraz Tuscan Wood-grillowane ostrygi z chrupiącą pancettą-pomidorowo-bazyliową Mignonette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory umieścić w blenderze i puree; odstawić.
W średnim garnku rozgrzać oliwę z oliwek, na średnim ogniu.
Saute przez 1 do 2 minut.
Dodaj puree z pomidorów, włoskie przyprawy i wino. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Podajemy toskańską zupę pomidorową na gorąco, przyozdobioną posiekaną bazylią.