Tortilla de Plátano Maduro (Dojrzała babka Frittata)

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Tortilla de Plátano Maduro (Dojrzała babka Frittata) może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, miód, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać plantany, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto babeczkowe z masłem awokado jako deser. 105 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Envueltos de Plátano Maduro (Dojrzałe okłady babki), Dojrzałe Kulki babki (Buñuelos de Plátano Maduro), oraz Puré de Frijol y Plátano Maduro (Puree z fasoli i dojrzałych babek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350 stopni F.In nonstick smażyć patelnię na średnim ogniu, ogrzać olej.
Dodać dojrzałą babkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, o, 5 do 6 protokół.
Przeniesienie do plate.In duża miska, ubić jajka, cukier i queso razem.
Ugotowane plantany umieścić na patelni do pieczenia.
Wlać masę jajeczną na plantany i wstawić do piekarnika i piec na złoty kolor, około 10 do 12 minut.
Skropić miodem i posypać pozostałym serem na wierzchu.