Tortelloni

Tortelloni
Tortelloni wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,64 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 959 kalorii, 52g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka gałki muszkatołowej, oliwy z oliwek, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą, Ricotta Tortelloni, oraz Oh! I Love You So, Tortelloni-o ' s podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
W misce wymieszać ricottę, natkę pietruszki, Parmigiano, gałkę muszkatołową i jajka do dokładnego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Makaron rozwałkować do najcieńszego ustawienia i pokroić w 6-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Umieść 2 łyżki mieszanki ricotta na środku każdego kwadratu. Złóż przeciwległe rogi każdego kwadratu razem i mocno naciśnij, aby uszczelnić i utworzyć trójkąt. Połącz przeciwne punkty trójkąta, tworząc pierścień i mocno naciśnij, aby połączyć końce razem. Kontynuuj, aż wszystkie makarony będą gotowe. Upuść tortelloni do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 8 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
W międzyczasie roztop masło i szałwię razem w 12 do 14-calowej patelni saute na średnim ogniu, uważając, aby nie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Ugotowane tortelloni odcedzić i delikatnie wlać na patelnię z masłem i pozostałym serem i delikatnie wrzucić na średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieścić w ciepłej misce i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrób studnię w środku mąki i dodaj jajka, olej i dowolny inny smak, który wybierzesz. Używając widelca, ubijaj jajka, olej i aromaty i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni. Gdy rozszerzasz studnię, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki. Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, wyjmij ciasto z deski i zeskrobaj resztki chrupiących kawałków. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 minuty. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając o odkurzeniu deski w razie potrzeby. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu, są one niezbędne do lekkiego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(Keebler)(Keebler)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn