Sacher Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rum, masło, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Torte Sacher, Torte Sacher, oraz Torcik Sacher Laury dla podobnych receptur.
Dodać żółtka, pojedynczo i ubijać, aż będą puszyste. Ubić w czekoladzie, a następnie ubić w mące. Ubij jedną czwartą białek, a następnie za pomocą szpatułki złóż resztę białek, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piec ciasto na środku piekarnika przez 35 do 40 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami dołączonymi.
Niech ciasto ostygnie na stojaku z drutu przez 30 minut, a następnie wyjąć pierścień i niech ciasto ostygnie całkowicie. Odwróć ciasto na talerz i obrać pergamin. Obróć ciasto z prawej strony do góry. Za pomocą długiego ząbkowanego noża pokrój ciasto poziomo na 3 równe warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
W małej misce bezpiecznej dla mikrofal, ubijać 1/4 szklanki plus 2 łyżki konfitur morelowych z 1/4 szklanki wody i kuchenki mikrofalowej, aż się stopi.
Ustaw dno formy sprężynowej na stojaku z drutu i ustaw stojak na blasze do pieczenia. Ułóż górną warstwę ciasta, pokrój bok do góry,na patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Posmaruj ciasto jedną trzecią roztopionej moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Morelowe
12
Rozprowadzić na wierzchu 1/2 szklanki niezamalowanych konfitur morelowych i przykryć środkową warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Morelowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Posmaruj powierzchnię inną trzecią roztopioną konfiturą i rozprowadź kolejną 1/2 szklanki niezamarzanych konfitur na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Posmaruj ściętą stronę ostatniej warstwy pozostałymi roztopionymi konfiturami i ułóż ją ściętą na cieście. Używając ząbkowanego noża, przyciąć krawędzie ciasta, jeśli to konieczne, aby je wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
15
W misce mikrofalowej, kuchenka mikrofalowa pozostałe 1/4 szklanki plus 2 łyżki konfitury moreli do stopienia, o 30 sekund. Przetrzeć przetwory przez sitko, aby usunąć cząstki stałe.
Odstawić do roztopienia, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Jeśli polewa czekoladowa jest zbyt gęsta, aby wlać, wlać kolejną łyżkę gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
20
Ostudzić do ogrzania.
21
Za pomocą szpatułki przesuniętej zeskrobać nadmiar przetworów z ciasta, aby był lekko powlekany. Powoli wlać połowę ciepłej polewy czekoladowej na środku ciasta, pozwalając jej delikatnie pokryć wierzch i rozprowadzić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Przetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
22
Rozłóż glazurę, aby równomiernie pokryć torte. Mikrofalówka pozostałą glazurę na kilka sekund i powtórzyć nalewanie i rozprowadzanie. Zeskrobać nadmiar glazury. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut, aby ustawić glazury, następnie pokroić torte w kliny i podawać z bitą śmietaną.