Tort Świeżo-Jagodowy Z Lukrem Włosko-Bezowym

Tort Świeżo-Jagodowy Z Lukrem Włosko-Bezowym
Świeże ciasto jagodowe z lukrem włosko-bezowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 281 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Angel Food Cake Z Lukrem Cytrynowym, Czekoladowy tort Mascarpone z lukrem kawowym, oraz Świeże Ciasto Bezowe Truskawkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby zrobić ciasto: pokryj 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania; wyłóż dna patelni papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości przez 5 minut lub do bardzo dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodać ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
6
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dodać mieszankę mąki i mleko na przemian do mieszaniny cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
10
Piec w 350 przez 3035 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto w patelniach przez 10 minut na stojaku z drutu; odwrócić Patelnie. Ostrożnie odkleić papier woskowy i całkowicie schłodzić ciasto na stojaku z drutu. Ciasto można zrobić dzień wcześniej i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Top z lukrem z włoskiej bezy sprawdź nasz przepis krok po kroku i porady dekorowania poniżej.
12
W dużej misce ubij 1/4 łyżeczki śmietany Tataru i 3 duże białka z mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Połącz 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści i doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, przez 2 minuty lub aż termometr cukierkowy zarejestruje 23
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w 1/2 łyżeczki ekstraktu z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Eliksir GrEliksir Gr
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
15
Umieścić 1 warstwę ciasta na stojaku na ciasto; pierwszą warstwę rozprowadzić 1/2 szklanki lukru. Obróć pozostałą warstwę do góry nogami (tak płaskie strony skierowane do góry) i umieść na pierwszej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
16
Rozprowadzić 1/2 szklanki lukru na drugiej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
17
Rozłóż pozostałą lukier na pokrycie ciasta. Utwórz ozdobne szczyty za pomocą tylnej dużej łyżki, w razie potrzeby. Można zrobić ciasto do tego momentu, przechowywać w lodówce przez kilka godzin, a następnie udekorować tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
18
Dekoruj malinami i gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
19
Uwaga: jaja w tym przepisie nie są w pełni ugotowane, co może być problemem, jeśli jesteś w ciąży lub masz upośledzony układ odpornościowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn