Tort Z Podwójnym Kokosem
Podwójne ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki ciasto, masło, mąka ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Podwójne Ciasto Czekoladowo-Kokosowe, Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem, oraz Podwójne Babeczki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast w sprayu do gotowania; pył z 1 łyżką mąki.
Połączyć 2 1/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia i sól, mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (przez około 5 minut).
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać wanilią.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu i wyjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu; posmarować 1 szklanką puszystego lukru kokosowego.
Posypać 1/3 szklanki kokosa. Wierzch pozostałą warstwą ciasta; rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Posypać 1/3 szklanki kokosa na wierzchu ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
(Łącznie zawiera puszyste lukier kokosowy.)