Tort Z Podwójnym Kokosem

Tort Z Podwójnym Kokosem
Podwójne ciasto kokosowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki ciasto, masło, mąka ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Podwójne Ciasto Czekoladowo-Kokosowe, Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem, oraz Podwójne Babeczki Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast w sprayu do gotowania; pył z 1 łyżką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Połączyć 2 1/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia i sól, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (przez około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
7
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
8
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu i wyjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu; posmarować 1 szklanką puszystego lukru kokosowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
10
Posypać 1/3 szklanki kokosa. Wierzch pozostałą warstwą ciasta; rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
11
Posypać 1/3 szklanki kokosa na wierzchu ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
12
(Łącznie zawiera puszyste lukier kokosowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn