Tort Z Dyni Migdałowo-Czekoladowy

Tort Z Dyni Migdałowo-Czekoladowy
Tort z dyni migdałowo-czekoladowy wymaga ok. 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, kandyzowane migdały, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Z Dyni Migdałowo-Czekoladowy, Migdałowy Tort Czekoladowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj DNA tylko 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, masła i jaj i mieszając w ekstrakcie migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Piec zgodnie z zaleceniami. Cool 10 minut; uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Usuń ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
5
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania, cukier puder, przyprawę do ciasta z dyni i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pokroić każde ciasto poziomo, aby 2 warstwy.
7
Ułożyć 1 dolną warstwę, pokrojoną bokiem do góry, na talerzu; na wierzchu jedną czwartą masy bitej śmietany. Top z kolejną warstwą ciasta, wyciąć stronę w dół. Na wierzch wymieszać jedną czwartą bitej śmietany. Powtórz z pozostałymi 2 warstwami i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
8
Posypać migdałami. Przechowywać w lodówce 2 godziny. Przykryć i schłodzić Pozostałe torte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn