Tort Z Dyni Migdałowo-Czekoladowy
Tort z dyni migdałowo-czekoladowy wymaga ok. 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, kandyzowane migdały, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Z Dyni Migdałowo-Czekoladowy, Migdałowy Tort Czekoladowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj DNA tylko 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skracaniem.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, masła i jaj i mieszając w ekstrakcie migdałowym.
Piec zgodnie z zaleceniami. Cool 10 minut; uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Usuń ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania, cukier puder, przyprawę do ciasta z dyni i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w dyni.
Pokroić każde ciasto poziomo, aby 2 warstwy.
Ułożyć 1 dolną warstwę, pokrojoną bokiem do góry, na talerzu; na wierzchu jedną czwartą masy bitej śmietany. Top z kolejną warstwą ciasta, wyciąć stronę w dół. Na wierzch wymieszać jedną czwartą bitej śmietany. Powtórz z pozostałymi 2 warstwami i bitą śmietaną.
Posypać migdałami. Przechowywać w lodówce 2 godziny. Przykryć i schłodzić Pozostałe torte.