Tort Z Borówkami. Wegański kawałek wiosny

Tort Z Borówkami. Wegański kawałek wiosny
Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 13 i kosztuje $1.04 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 353 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Wiosna. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie masło, krótka historia: jedz więcej jagód! oto jeden smaczny sposób, skórka pomarańczowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Plasterek kraba, cebuli dymki i pancetty, Plasterek Nektaryny I Borówki, oraz Wegańskie Ciasto Z Jagodami Kukurydzianymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Do dużej miski dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier, owies i opcjonalnie cynamon. Rzuć trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
W małym naczyniu połącz wodę i nasiona lnu. Energicznie wymieszać i odstawić na około 2-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię LnianeSiemię Lniane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj mieszaninę woda/len, sok pomarańczowy, mus jabłkowy, masło wegańskie, sól, ekstrakt i mleko sojowe. Wskazówka: upewnij się, że te składniki mają temperaturę pokojową lub są lekko rozgrzane. Użyłam pomarańczy w temperaturze pokojowej do świeżego wyciskania-i sosu jabłkowego w temperaturze pokojowej. Pomoże to bardziej płynnie wymieszać ciasto-a wegańskie masło pozostanie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
SoymilkSoymilk
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Siemię LnianeSiemię Lniane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wymieszaj ciasto ręcznie, aż będzie gładkie. Złóż jagody i posiekane orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Wlać ciasto do naczynia ciasto-smarować i mąki boki przed nalewaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Piec w temperaturze 350 stopni przez około 25-30 minut-lub do momentu, gdy brzegi zaczną lekko brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjąć z piekarnika do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Zacznij lukier około 20 minut przed chcesz zmrozić ciasto. Ciasto musi być schłodzone, gdy go mróz lub lukier topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
10
Dodaj składniki lukier do miski i wymieszać z mikserem ręcznym trzepak, aż puszyste i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
W razie potrzeby dodaj odrobinę mleka sojowego lub kokosowego o temperaturze pokojowej, aby rozrzedzić mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
SoymilkSoymilk
12
Wstawić lukier do lodówki na około pięć minut przed lukrem. Jeszcze trochę, a lukier będzie zbyt jędrny.1
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
13
Mróz ciasto i dodać jagody na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
14
Podawać z zmiękczonym lukrem. Przechowywać w lodówce-ale pozwól, aby lukier nieco zmiękł przed ponownym podaniem z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus

Składniki

1Batoniki toffi Heathekstrakt z migdałów (w razie potrzeby sub z wanilią)ekstrakt z migdałów (w razie potrzeby sub z wanilią)11 łyżka suszonego oregano1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki uprażonych posiekanych orzechów pekan (odłożyć 1 łyżkę do dekoracji)1/2 szklanki uprażonych posiekanych orzechów pekan (odłożyć 1 łyżkę do dekoracji)1szczyptapolewa: jagody + płatki owsiane + posypka migdałamipolewa: jagody + płatki owsiane + posypka migdałami283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeUwaga: ja użyłam około borówek total-Kup 2 paczki 6oz i zjedz jakieś resztki :)Uwaga: ja użyłam około borówek total-Kup 2 paczki 6oz i zjedz jakieś resztki :)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło wegańskie, zmiękczonemasło wegańskie, zmiękczone32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło wegańskie, zmiękczonemasło wegańskie, zmiękczone1Batoniki toffi Heathopcjonalnie: cynamonopcjonalnie: cynamon1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej kokosowy z pierwszego tłoczeniaolej kokosowy z pierwszego tłoczenia22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzunasiona lnu + 2/3 szklanki ciepłej wodynasiona lnu + 2/3 szklanki ciepłej wody32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusok pomarańczowy + szczypta skórki z pomarańczy (świeża łyżka stołowa pomarańczy w temperaturze pokojowej-lub ciepły OJ do ok. temp. pokojowej)sok pomarańczowy + szczypta skórki z pomarańczy (świeża łyżka stołowa pomarańczy w temperaturze pokojowej-lub ciepły OJ do ok. temp. pokojowej)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupłatki owsianepłatki owsiane1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1szczyptaszczypta soliszczypta soli13krewetki i żyłkiopowiadanie: jedz więcej jagód! Oto jeden pyszny sposób (przewiń w dół do przepisu!)opowiadanie: jedz więcej jagód! Oto jeden pyszny sposób (przewiń w dół do przepisu!)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe, waniliamleko sojowe, wanilia1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier, ekologiczny (dlaczego ekologiczny tutaj)cukier, ekologiczny (dlaczego ekologiczny tutaj)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemus jabłkowy niesłodzonymus jabłkowy niesłodzony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane orzechy włoskie (lub migdały)posiekane orzechy włoskie (lub migdały)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweekologiczna biała mąkaekologiczna biała mąka13krewetki i żyłkiMy smoothie consultants / officematesMy smoothie consultants / officemates13krewetki i żyłkisub z innymi mąkami w razie potrzebysub z innymi mąkami w razie potrzeby
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn