Tort Spaghetti
Tort Spaghetti wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś białka, ser provolone, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 9x3 calowy springform patelni z gotowania sprayu.
Spaghetti ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą i odcedzić.
Podczas gotowania spaghetti połącz parmezan, ser ricotta, włoskie przyprawy i białka w dużej misce. Wrzucić gotowane spaghetti do płaszcza.
Połowę mieszanki spaghetti wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Posypać połową bazylii, a na wierzchu połowę pomidorów i połowę sera provolone. Na patelnię wcisnąć pozostałą mieszankę spaghetti, posypać pozostałą bazylią, a na wierzch pozostałe pomidory.
Na wierzch ułożyć pozostały ser provolone.
Odstawić około 15 minut, usunąć boki patelni, przenieść na półmisek.
Pokroić w kliny, aby służyć.