Tort Smokingowy
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, mleko, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Smokingowy, Tort Smokingowy, oraz Tort smokingowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy ciasta, mieszając mieszankę suchego budyniu i mleka w ciasto przed wlewaniem do przygotowanych patelni. (Ciasto będzie grube.) Fajne ciasta 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
W międzyczasie, beat twarożek, masło i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić w cukrze. Zrób czekoladowe loki z 1 oz. każda półsłodka i biała czekolada (patrz wskazówka); przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Każdą warstwę ciasta przeciąć poziomo na pół. Stos na talerzu, rozkładając 3/4 szklanki twarogu lukier między każdą warstwą.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i boku ciasta.
W mikrofalówce ostudzić bicz i pozostałą półsłodką czekoladę w misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min., mieszając po 1 min.; mieszać do całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszać mieszaninę. Fajne 5 min.
Wlać na ciasto, pozwalając nadmiar kapać w dół strony.
Dekoruj czekoladowymi lokami. Przechowywać w lodówce.