Tort Pszczeli Miodnej

Tort Pszczeli Miodnej
Tort pszczeli miodnej wymaga około 5 godzin od początku do końca. Ten deser ma 666 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz cukier cukierniczy, sodę wodorowęglanową, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 23% to danie jest raczej złe. Spróbuj Gluten Free Miód ciasto kukurydziane z kompot truskawkowy + miód bita śmietana, Ciasto miodowe Bundt z miodem Pecan Caramel, oraz Ciasto czekoladowo-miodowe z czekoladowo-miodową glazurą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij wszystko, czego potrzebujesz z lodówki, aby wszystkie składniki mogły osiągnąć temperaturę pokojową, a gdy to się dzieje, rozpuść czekoladę z części ciasta z listy składników w dobrej wielkości misce, w kuchence mikrofalowej lub zawieszonej na patelni gotującej się wody. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F, a masło i wyłożyć 9-calową puszkę sprężynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ubij razem cukier i miękkie masło, aż będzie przewiewne i kremowe, a następnie dodaj miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dodać 1 jajka, ubijając je łyżką mąki, a następnie drugie jajko z kolejną łyżką mąki. Złóż roztopioną czekoladę, a następnie resztę mąki i sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodaj kakao przepchnięte przez sitko do herbaty, aby upewnić się, że nie masz grudek, a na koniec ubijaj we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Wszystko dobrze wymieszać, aby uzyskać gładkie ciasto i wlać do przygotowanej puszki. Gotuj do 1,5 godziny, ale po 45 minutach sprawdź ciasto, a jeśli robi się zbyt ciemno, przykryj lekko wierzch folią aluminiową i sprawdzaj co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Niech ciasto ostygnie całkowicie w puszce na stojaku.
8
Aby zrobić glazurę, doprowadzić wodę i miód do wrzenia w rondlu, a następnie wyłączyć ogień i dodać drobno posiekaną czekoladę, wirując ją, aby stopić się w gorącym płynie. Pozostaw na kilka minut, a następnie ubijaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Dodaj cukier przez sito i ubijaj ponownie, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Wybierz talerz lub podstawkę, a następnie wytnij 4 paski papieru do pieczenia i uformuj kwadratowy kontur na talerzu. Jest to tak, że kiedy usiądziesz na torcie i oblodzisz go, lukier nie skończy się na całym talerzu. Odkręcić puszkę i ustawić dokładnie schłodzone ciasto na przygotowanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Wylej glazurę na zimne ciasto z pszczołami miodnymi; może trochę dryblować po krawędziach, ale nie przejmuj się tym zbytnio. Glazura pozostaje lepka przez wieki (to jest to, co nadaje jej piękny topnienia gooiness), więc lód w czasie, aby glazura trochę twardnieje, powiedzmy co najmniej godzinę przed chcesz go podawać. Trzymaj patelnię z glazury (nie myj jej), ponieważ będziesz jej potrzebować, aby zrobić paski na pszczołach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Podziel marcepan na 6 równych kawałków i uformuj je w tłuste, przypominające kiełbasę ciała pszczół, lekko zwężające się na końcach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
13
Używając drewnianego szpikulca, pomaluj paski lepką glazurą miodu pozostawioną na patelni z lukru. Najlepiej wyglądają 3 paski, a następnie bardzo ostrożnie przymocuj płatki migdałów pod kątem, aby skrzydła pszczół, po 2 na każdym. Mogą pęknąć, gdy kopiesz je w ciałach marcepanu, więc miej trochę zapasowe. Boję się przyznać, że lubię też dawać im oczy, zanurzając punkt szpikulca w glazurze, a następnie na pszczołach: wyglądają bardziej sympatycznie z wyrazem twarzy, który jest w jakiś sposób tym, co dają im oczy, ale wtedy pojawia się efekt Disneya. Jeśli wymagana jest bardziej imperialna godność, Zrezygnuj z kropkowania w oczach i przedstaw to jako napoleońskie ciasto czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
MarcepanMarcepan
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn