Tort Kremowo-Serowy I

Tort Kremowo-Serowy I
Ciasto z serem śmietankowym i wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.07 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 462 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka twarogu, jajek, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 30%. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, Ciasto Z Serem Śmietankowym Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasto Kremowo-Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smaruj jedną 10-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Masło, serek śmietankowy i cukier śmietankowy ubić razem do lekkości. Wymieszać wanilii i ekstraktów migdałowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
3
Dodać mąkę i jajka na przemian, zaczynając i kończąc na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę i 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn