Tort Koliber Bundt

Tort Koliber Bundt
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 623 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tort Koliber Bundt, Tort Koliber Bundt, oraz Bezglutenowe Ciasto Koliber Bundt.

Instrukcje

1
Przygotowanie ciasta ciasto: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki; wymieszać jajka i kolejne 4 składniki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać 1 filiżankę tosty pekan na natłuszczonej i mąki 14-cup patelni Bundt. Łyżka ciasta na pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego i całkowicie ostudzić (około 2 godzin).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przygotuj glazurę: serek topiony, cukier puder, wanilia i 1 łyżka. mleko w robocie kuchennym do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. mleko, 1 łyżeczka. w tym samym czasie przetwarzanie do gładkości. Natychmiast wlać glazurę na ostudzone ciasto i posypać pozostałą 1/2 szklanki tosty pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
GlazuraGlazura
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn