Tort Kawowy Truskawkowo-Rabarbarowy

Tort Kawowy Truskawkowo-Rabarbarowy
Truskawkowe ciasto z rabarbarem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Kawowy Truskawkowo-Rabarbarowy, Tort Kawowy Truskawkowo-Rabarbarowy, oraz Tort Kawowy Truskawkowo-Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą; wymieszaj rabarbar i truskawki i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, aż zgęstnieje, o dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RabarbarRabarbar
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, wymieszać sok z cytryny i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce wymieszać 3 szklanki mąki, 1 szklankę cukru, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W osobnej misce ubić jajka, maślankę i wanilię. Mieszaj mieszaninę jaj na mąkę, aż tylko zwilżona. Łyżka dwie trzecie ciasta do przygotowanej patelni; równomiernie rozprowadzić na schłodzonym nadzieniu, a następnie przykryć pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
W małej misce, połączyć 3/4 szklanki cukru i 1/2 szklanki mąki, i pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy; posypać okruchy polewą na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie złotobrązowa i tester włożony do środka wyjdzie czysty, 45 do 50 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn