Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 533 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, mąkę, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Dyniowe Polane Czekoladą, Tort czekoladowo-dyniowy szkliwiony, oraz Ciasto Dyniowe Polane Rumem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. linia DNA dwóch 8 lub 9-calowe patelnie ciasto z pergaminem i lekko masło.Mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać razem.Wymieszać maślankę, dynię i ekstrakt wanilii razem w małej misce.Ubij masło i cukry razem za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości do lekkiego i puszystego.Ubić jajka i żółtko, po kolei.Zmniejsz prędkość mieszania do niskiej i naprzemiennie ubijaj w mieszankach mąki i maślanki w trzecich.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
(oryginalny Smak)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Piec, aż tester, włożony do środka, wyjdzie czysty-około 35 minut (UWAGA: Jeśli używasz patelni do ciast nonstick, sprawdź około 25 minut, ponieważ gotują szybciej).Całkowicie schłodzić warstwy przed oblodzeniem.Lukier:.Ubić serek za pomocą miksera na średniej prędkości, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Dodaj 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego, kakao, cynamon i wanilia i beat na wolnym tempie, aż dobrze combined.In w osobnej misce ubij śmietanę z 3/4 szklanki cukru cukierniczego i barwnikiem spożywczym na średnich prędkościach do miękkich szczytów.Delikatnie złóż bitą śmietanę w mieszaninę twarogu, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru Lodowego
Gumowata Cytryna
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Rozłóż 1 szklankę lukru między dwiema warstwami i użyj pozostałego lukru, aby oblodzyć wierzch i boki ciasta.Schłodzić przez 30 minut i przejść do glazury.Szyby:.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
6
Umieść posiekaną słodko-gorzką czekoladę, masło i syrop kukurydziany w średniej żaroodpornej misce. Zagotować śmietanę, zalać czekoladą i odstawić na 3 minuty.Delikatnie wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka.