Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami

Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami
Przyprawa-przetarte polędwiczki wieprzowe może być tylko danie główne szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 4,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 95g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonego imbiru, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami w łuskach kukurydzy z salsą żurawinowo-awokado, Polędwiczki Z Indyka Grillowane Z Przyprawami, oraz Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym.

Instrukcje

1
Obficie polędwiczki doprawić solą. Grubo zmiel anyż, kolendrę i koper włoski za pomocą moździerza i tłuczku lub młynka do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Dodaj pięć przypraw w proszku, czarny pieprz, imbir, cynamon, płatki czerwonej papryki i sól; funt lub wir do połączenia. Rub mieszankę przypraw na wieprzowinie, aż zostanie grubo pokryta ze wszystkich stron (zachowaj pozostałą mieszaninę do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Odstawić wieprzowinę na co najmniej 1 godzinę (w chłodnej temperaturze pokojowej, pod przykryciem) lub do 1 dnia (pod przykryciem i schłodzeniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Podgrzać 1 łyżkę. oliwa z oliwek w 10-do 12-in. ciężka patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj 2 polędwiczki i brązowy dobrze ze wszystkich stron, 10 do 15 minut, skropić w dodatkowej oliwy z oliwek w razie potrzeby. Mięso robi się, gdy zarejestruje 140 na termometrze do mięsa(pokrojone do testu-powinno być gotowane, ale nadal różowe). Jeśli mięso nie zostanie zrobione, przykryć patelnię, obniżyć ogień do medium i gotować, aż termometr zarejestruje 140 (pokroić na próbę), do 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Usuń polędwiczki z patelni, przykryj folią i pozostaw na co najmniej 10 minut. Pozostałe polędwiczki gotujemy w ten sam sposób, ale brązowo na średnim ogniu i sprawdzamy temperaturę po 10 minutach. Mięso pokroić na 3/4 cala. rund i skropić octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Głęboka rubinowa czerwień. Duet odmian pochodzenia francuskiego owocuje harmoniczną i zrównoważoną czerwienią: Cabernet Sauvignon nadaje jej pełnoziarnisty charakter, a Malbec nadaje mieszance niuanse z miękkimi i słodkimi taninami, wzmacniając unikalne połączenie owocowych smaków i aromatów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia50
Magazyn