Tort Brunch Z Kremem Truskawkowym

Tort Brunch Z Kremem Truskawkowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 325 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, serek, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj tort z kremem truskawkowym | Eggless strawberry cream Gateau cake, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Tort Truskawkowy Z Lukrem Truskawkowo-Serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok 10-calowej patelni sprężynowej lub 11x7-calowego (2-quart) szklanego naczynia do pieczenia ze skracaniem; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, wymieszać składniki nadzienia, aż będzie gładka; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W dużej misce, wymieszać 2 1/4 szklanki mąki i 3/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 szklanka mieszanki okruchów. Proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, kwaśną śmietanę, ekstrakt z migdałów i jajko wymieszać z pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Rozłóż ciasto na dnie i 2 cale w górę strony (około 1/4 cala grubości) patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać nadzienie na ciasto. Ostrożnie łyżka zachowuje równomiernie na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
7
Wymieszać migdały i zarezerwowaną mieszankę okruchów; posypać konfiturami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
MigdałyMigdały
8
Piec springform pan 50 do 60 minut, 11x7-calowe danie 35 do 45 minut, lub do wypełnienia jest ustawiona i skorupa jest głęboki złoty brąz. Ostudzić 15 minut; usunąć stronę springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn