Tomatillo Szkliwione Żeberka Dziecięce
Tomatillo Glazed Baby Back Ribers to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1041 kalorii, 90g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, czosnek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 28 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć paprykę, kminek, sól i pieprz w małej misce. Poklepać mieszankę przypraw na żebrach. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F lub 250 stopni F z włączonym wentylatorem w piecu konwekcyjnym.
Umieść żeberka w pojedynczej warstwie na patelni do pieczenia i zalej wodą na głębokość około 1/2 cala.
Piec, przykryty folią, przez 45 do 60 minut w piekarniku (lub na grillu z zamkniętą pokrywką). Odkryć i piec, aż mięso jest miękkie i zaczyna odciągnąć od kości, dodatkowe 45 do 60 protokół.
Wyjąć żeberka z patelni i rezerwy soki z patelni, aby dodać do tomatillo glazury.
Tymczasem zrobić tomatillo glazury: w dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę w tłuszczu kaczki na złoty kolor.
Dodać czosnek, pomidory i Serrano chiles i gotować, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 30 do 45 protokół.
Dodaj zastrzeżone żeberka soki i kolendry i gotować dodatkowe 10 protokół. Puree blenderem zanurzeniowym i dodać syrop klonowy. Gotować na małym ogniu przez 10 minut, stale mieszając i uważając, aby nie spalić. Doprawić solą i pieprzem.
Włącz piekarnik rozgrzać do 450 stopni F, lub rozgrzać grill. Jeśli wykańczasz żebra w piekarniku, szczotkuj obficie glazurą i piecz kolejne 10 minut na stronę, fastrygując glazurą co 2 do 3 minut. Aby grillować, obficie glazurować żebra i grillować 5 minut na stronę, często szczotkując dodatkową glazurą.
Pokroić żebra i podawać na gorąco z dodatkową polewą z boku.