Tomates Farcies
Tomates Farcies może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 26g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, mieloną wołowinę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Almejas con Tomates (małże z pomidorami koktajlowymi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Odetnij wierzchołki każdego pomidora i zarezerwuj wierzchołek. To będzie mały kapelusz, lub jak mówią Francuzi, le chapeau. Łyżką wyjąć nasiona i wyjąć wnętrzności uważając, aby nie przebić się przez miąższ pomidora.
Posyp pomidory solą morską i odwróć je do góry nogami, aby nadmiar wody spływał.
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać ręcznie, z wyjątkiem oliwy z oliwek, aż do połączenia.
Farsz umieścić w każdym pomidorze, posypać Gruyére, przykryć pokrojonym plasterkiem pomidora i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Piec bez przykrycia przez 40 minut, następnie odstawić na 10 minut przed podaniem.Więcej francuskich przepisów na Food Republic: The Ultimate Onion Tart
Canard À l ' Orangina Recipe
Francuskie Ciasto Jogurtowe