Tomalito-Pudding kukurydziany lub ciasto
Tomalito-budyń kukurydziany lub ciasto to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masę harina, wodę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Kukurydziany, Budyń Kukurydziany, oraz Budyń Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ubij masło w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Ubić masę harina i podlać do kremowego masła, aż będzie gładka.
Umieść 1 szklankę kukurydzy w blenderze; zmiksuj na gładką masę. Mieszaj mieszaną kukurydzę, pozostałą 1 szklankę kukurydzy i mąkę kukurydzianą do mieszaniny masa harina.
W osobnej misce wymieszać cukier, śmietanę, proszek do pieczenia i sól.
Wlać mieszaninę cukru do mieszaniny kukurydzy; wymieszać, aby połączyć. Łyżka ciasto kukurydziane do ungreased 8-calowy plac naczynia do pieczenia. Wygładzić górną część ciasta za pomocą szpatułki. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Napełnij naczynie zapiekanki 9x13 cali 1/3 pełne gorącej wody.
Umieść zakryte 8-calowe kwadratowe naczynie w wodzie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 50 do 60 minut.
Wyjmij naczynie 8x8 cali z łaźni wodnej i pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut.