Toffi Espresso Drop Cookies
Toffi Espresso Drop Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 102 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowe espresso, proszek do pieczenia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 344 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Toffi Drop Cookies, Espresso Toffi Shortbread, oraz Krówka Espresso Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do pozycji górnej i dolnej-środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i espresso; odstawić.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, masło śmietankowe, brązowy cukier i cukier do lekkiego i puszystego, o 3 protokół. Beat in egg.
Dodać suche składniki i wymieszać na małej prędkości równomiernie połączone. wymieszaj kawałki toffi. Upuść ciasto przez zaokrągloną łyżkę stołową na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec, aż ciasteczka dopiero zaczynają się złoty na krawędziach, 14 do 18 protokół. Pozostawić do ostygnięcia i podawać.