Toffi Czekoladowo-Orzechowe

Toffi Czekoladowo-Orzechowe
Czekoladowo-orzechowe toffi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kremowego masła orzechowego, chipsy czekoladowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Saltine Toffi, Ciasteczka Z Białej Czekolady Toffi Z Masłem Orzechowym, oraz Precel i toffi czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż migdały na płytkiej patelni; piec, aż lekko tosty i pachnące, 5 do 7 protokół, potrząsając patelni w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć do miski do ostygnięcia, a następnie drobno posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Linia 15-na-10-calowa blacha do pieczenia z folią; mgła z sprayem do gotowania. Ułóż krakersy w jednej warstwie na arkuszu, łamanie krakersy w razie potrzeby dopasować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Masło i cukier zagotować na małej patelni na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gotować przez 3 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
7
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na krakersach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Piec przez 13 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć arkusz z piekarnika; dodać masło orzechowe w dollops. Wróć do piekarnika, aż masło orzechowe zacznie się topić, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Prześlij arkusz do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Masło orzechowe rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Posypać oba rodzaje chipsów czekoladowych nad; odstawić, aż chipsy zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
FrytkiFrytki
13
Rozłóż frytki na maśle orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
FrytkiFrytki
14
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
15
Odstawić na 30 minut.
16
Prześcieradło włożyć do lodówki; schłodzić, aż czekolada będzie jędrna, około 30 minut. Podzielić na około 20 sztuk. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn