Toffi Czekoladowo-Orzechowe
Czekoladowo-orzechowe toffi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kremowego masła orzechowego, chipsy czekoladowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Masło Orzechowe Saltine Toffi, Ciasteczka Z Białej Czekolady Toffi Z Masłem Orzechowym, oraz Precel i toffi czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż migdały na płytkiej patelni; piec, aż lekko tosty i pachnące, 5 do 7 protokół, potrząsając patelni w połowie.
Wyjąć do miski do ostygnięcia, a następnie drobno posiekać.
Linia 15-na-10-calowa blacha do pieczenia z folią; mgła z sprayem do gotowania. Ułóż krakersy w jednej warstwie na arkuszu, łamanie krakersy w razie potrzeby dopasować.
Masło i cukier zagotować na małej patelni na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gotować przez 3 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na krakersach.
Wyjąć arkusz z piekarnika; dodać masło orzechowe w dollops. Wróć do piekarnika, aż masło orzechowe zacznie się topić, 1 do 2 minut.
Prześlij arkusz do stojaka z drutu.
Masło orzechowe rozprowadzić równomiernie.
Posypać oba rodzaje chipsów czekoladowych nad; odstawić, aż chipsy zmiękną, o 1 minutę.
Rozłóż frytki na maśle orzechowym.
Prześcieradło włożyć do lodówki; schłodzić, aż czekolada będzie jędrna, około 30 minut. Podzielić na około 20 sztuk. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do 1 tygodnia.