Toffi Blondynki
Butterscotch Blondies trwa około 45 minut od początku do końca. Z tego przepisu powstają 24 porcje zawierające 223 kalorie , 3 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 45 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało 49 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Ten przepis z Allrecipes wymaga masła, chipsów o smaku toffi, ekstraktu waniliowego i jajek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia) wynik łyżkowy wynoszący 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: De-Light-Ful Piernik z sosem toffi , Ciasto toffi i Ciasteczka toffi z kokosem Chow Mein .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F. W dużej misce ubij mieszankę ciasta, masło i 1 jajko na średniej prędkości, aż uzyskasz kruchość.
Wciśnij równomiernie do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Wyjmij z piekarnika; posypać orzechami pekan i chipsami toffi.
W małej misce ubij słodzone mleko skondensowane, pozostałe 2 jajka i wanilię.
Wylać równomiernie na chipsy.
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do momentu, aż środek się zetnie. Dokładnie ostudzić.
Pokroić w batoniki. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.