Toffi Blondies Giny
Gina's Toffee Blondies to dodatek na 10 osób. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 8 g białka i 29 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką mąkę, sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 25%. Wynik ten nie jest aż tak wyjątkowy. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Gina's Toffee Blondies, Toffee Blondies i Toffee Blondies Jabłkowe.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłóż szklaną patelnię o wymiarach 13 na 9 cali pergaminem, pozostawiając 2-calowy zwis i spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
W małej misce wymieszaj mąkę i sól, odłóż na bok.
W dużej misce za pomocą ręcznego miksera utrzyj masło z obydwoma cukrami na jasną i puszystą masę. Powoli dodawaj jajka, 1 po jednym, aż składniki się dokładnie połączą.
Dodać mleko, ekstrakt waniliowy i masło orzechowe i dalej miksować. Dodać suchą mieszaninę do mokrej mieszaniny w 3 oddzielnych dodatkach. Za pomocą szpatułki wymieszaj kawałki toffi oblane czekoladą.
Wlać ciasto do przygotowanej formy.
Piec na środkowej półce piekarnika przez 30 minut.
Wyjmij, gdy wykałaczka włożona w środek wyjdzie czysta.
Przenieść na metalową kratkę i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Gdy będzie już chłodno, użyj foremek do ciastek, aby stworzyć zabawne kształty.