Toasty Neapolitańskie (Crostini Napoletani)
Toasty neapolitańskie (Crostini Napoletani) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka soli, oregano, ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Neapolitańskie Crostini, Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj chleb oliwą z oliwek, grilluj z obu stron i usuń. Jeszcze gorące, natrzeć każdy plasterek ząbkiem czosnku.
W małej misce wymieszaj ricottę, czarny pieprz i oregano i rozłóż część mieszanki na każdej kromce chleba. Na wierzchu filet z sardeli i przełożyć na arkusz ciasteczek.
Umieścić pod brojlerem, aż ser tylko wycieka, około 1 minuty, wyjąć, umieścić na półmisku, skropić olejem i podawać.