Thin Mint Double Chocolate Chip Cookies
Ten przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1204 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka skrobi kukurydzianej, brązowy cukier brązowy, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Double Chocolate Junior Mint and Chip Cookies, oraz Double Dark Chocolate Mint Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem.Masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj jajko i wanilię, mieszając, aby połączyć.
Dodaj mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, skrobię kukurydzianą, sól, chipsy czekoladowe i rozdrobnione cienkie miętówki, mieszając, aż do połączenia.Miarka ciasto na przygotowanej blachy do pieczenia o 1 cal od siebie, naciskając ciasteczka w dół prawie płasko przed pieczeniem.
Piec przez 10-12 minut, aż piecze się przez.
Ostudzić przez 10 minut na blasze do pieczenia przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Podawać z mlekiem i cieszyć się!