The Ultimate Turducken

The Ultimate Turducken
Ostatecznym Turducken może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 112 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kurczaka, kaczki, masowe mięso kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Turducken, Turducken, oraz Turducken Po ' Boys.

Instrukcje

1
Doprawić kurczaka równomiernie ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Połóż kurczaka płasko, skórą w dół, na desce do krojenia. Kształt 12 uncji kiełbasy w dzienniku około 2 cali średnicy i miejsce w środku kurczaka. Podnieś jedną stronę kurczaka i zawiń ciasno wokół kiełbasy. Podnieś drugą stronę, pozwalając skórze z obu stron na zakładanie się i tworzą uszczelnienie. Kurczak powinien być teraz owinięty wokół kiełbasy. Owinąć szczelnie w kilka warstw folii, tak aby kurczak tworzył ciasny cylinder (patrz uwaga powyżej). Alternatywnie, kurczak może być szczelnie wiązany sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Umieść kurczaka w worku zgrzewarki próżniowej i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Umieść w dużej doniczce i przykryj ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Umieść na średnim ogniu i ogrzewać, aż bąbelki po prostu zaczną rosnąć od dołu. Zmniejsz temperaturę do najniższego ustawienia i gotuj, aż kurczak poczuje się jędrny w dotyku, a natychmiastowy termometr do odczytu wprowadzony przez plastik do środka kurczaka rejestruje 140 do 63°, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Podczas gotowania kurczaka doprawiamy kaczkę ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała KaczkaCała Kaczka
7
Umieść 36-na 12-calowy kawałek folii na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Połóż kaczkę płasko, skórą w dół, na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Pozostałą kiełbasę rozłożyć równomiernie na powierzchni mięsa. Po ugotowaniu kurczaka wyjąć z worka i folii i ostrożnie osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
10
Umieścić gorącego kurczaka bezpośrednio na kaczce, wyrównane wzdłuż środka. Używając plastikowej folii, aby ci pomóc, ostrożnie uformuj kaczkę wokół kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała KaczkaCała Kaczka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
11
Zwiń do ciasnego cylindra w kilku warstwach folii. Alternatywnie, kaczka może być szczelnie wiązana sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
12
Umieść kurczaka / kaczkę w worku do zgrzewania próżniowego i zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Umieść w dużej doniczce i przykryj ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Umieść na średnim ogniu i ogrzewać, aż bąbelki po prostu zaczną rosnąć od dołu. Zmniejsz temperaturę do najniższego ustawienia i gotuj, aż Kaczka poczuje się jędrna w dotyku, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
15
Usuń kaczkę z wody. Jeśli użyłeś worka próżniowego lub folii z tworzywa sztucznego, Usuń oba, a następnie szczelnie zwiąż kaczkę sznurkiem. Suche zewnętrzne dokładnie ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cała KaczkaCała Kaczka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
16
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Dodać kaczkę / kurczaka i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i chrupiące ze wszystkich stron, zalewając nadmiar wytopionego tłuszczu w razie potrzeby (można zarezerwować ten tłuszcz do innego użycia), o 15 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała KaczkaCała Kaczka
18
Dostosuj stojak piekarnika do najniższej pozycji i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Na desce do krojenia położyć skórkę z indyka, a odsłoniętą powierzchnię doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
20
Usuń sznurek z kaczki / kurczaka i umieść na środku indyka, wyrównując wzdłuż środka. W razie potrzeby przyciąć bułkę z kaczką / kurczakiem tak, aby była taka sama długość jak piersi indyka. (Można podać również nadmiar kaczki / indyka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cała KaczkaCała Kaczka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
21
Ostrożnie podnieś jedną stronę indyka, aby pokryć kaczkę / kurczaka,a następnie podnieś drugą stronę, pozwalając skórze na zakładanie się o co najmniej 1 cal. Użyj metalowych lub drewnianych szaszłyków, aby zabezpieczyć skórę w 5 do 8 miejscach. Ostrożnie przenieść indyka do V-lub U-rack zestaw w patelni do pieczenia, szew stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
22
Z nogami indyka skierowanymi do ciebie, umieść długi kawałek sznurka rzeźniczego za piersiami, wsuwając go w stawy skrzydeł. Pociągnij go wokół piersi wzdłuż jej podstawy do dolnej części piersi, a następnie pozwól, aby końce się krzyżowały. Owinąć każdy koniec wokół końca pałeczki i mocno pociągnąć je razem. Pętla końce sznurka wokół obu podudzi kilka razy, aby zabezpieczyć, a następnie zawiązać węzeł i przyciąć nadmiar. Pozostałą oliwę natrzeć na całej długości indyka i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
23
Przełożyć do piekarnika i piec do złotego koloru, mięso z piersi indyka rejestruje co najmniej 150 ° F na termometrze odczytu natychmiastowego, a uda rejestruje co najmniej 165 ° F, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
24
Przenieś do deski do krojenia, ostrożnie usuń szaszłyki i pozostaw na 20 minut. Aby wyrzeźbić, Usuń nogi i skrzydła. Podziel pierś na pół wzdłuż środka, aby utworzyć dwie połówki bez kości. Pokroić w poprzek na plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia18
Magazyn