Tex-Mex Patty Melts
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Tex-Mex Patty Melts. Za 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 56g tłuszczu i w sumie 802 kalorii. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. 190 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz papryczki chipotle w sosie adobo, mieszankę przypraw chili, ser pepperjack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tex-Mex, Tex-Mex Bakłażan Topi Się, oraz Patty Melts.
Instrukcje
Wymieszaj mieloną wołowinę, mieszankę przypraw chili, 2 mielone papryki chipotle z sosem adobo i piwo w misce. Podziel mieszaninę równomiernie na trzy placki.
W małej misce wymieszaj majonez i 1 mieloną paprykę chipotle z sosem adobo. Podzielić mieszaninę między kromki chleba i równomiernie rozprowadzić.
Umieść plasterek sera pepperjack na wierzchu mieszanki majonezowej na każdej kromce chleba.
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Gotuj placki na patelni, aż nie będą już różowe na środku, 5 do 7 minut z każdej strony, aby dobrze wysmażone.
Wyjmij każdego burgera na kromkę chleba, przekładając je pozostałymi plasterkami.
Odcedź patelnię, zachowując 2 łyżki smaru.
Podgrzej zarezerwowany smar na patelni na średnim ogniu. Grilluj kanapki na patelni, aż chleb się zarumieni, a ser się rozpuści, 1 do 2 minut z każdej strony.