Tempeh Vegetable Stir-Fry
Tempeh warzyw Stir-Fry może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 211 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać tempeh, papryka, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick lub wok na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj tempeh; stir-fry 3 protokół lub do jasnobrązowego.
Dodać brokuły, marchew, i papryka; stir-fry 2 protokół.
Dodać grzyby, imbir i czosnek; smażyć 1 minutę.
Wymieszać mieszaninę sosu sojowego w mieszaninie tempeh; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kiełkami i zieloną cebulą.