Tasty Tilapia
Tasty Tilapian jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 57g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Jeśli masz filet tilapia, min / 5 min prep, Cajun przyprawa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Łatwa, smaczna Tilapia, Smaczne Filety Z Tilapii, oraz Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones).
Instrukcje
W dużym sosie patelni, na średnim ogniu, saute razem wszystko z wyjątkiem ryby.
Dodaj rybę i dostosuj ciepło do średniej wysokości. Ryba szybko się ugotuje.Brązowe z każdej strony gotowanie przez 3-4 minuty na stronę. (dostosuj temperaturę w razie potrzeby). uważaj, aby nie przegotować ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.