Tarty Ze Świeżymi Jagodami I Migdałami
Ten przepis wegetariański serwuje 16 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z migdałów, migdałów, jagód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Almond Fresh Berry Trifle, Saskatoon Berry Butter Tarts & Berry Jak, oraz Tarty Jagodowe podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwiń arkusze ciasta.
Zwijaj każdy do grubości 1/8 cala.
Pokrój mąką 3-in. foremka do ciastek do tworzenia ośmiu okręgów lub innych kształtów.
Przełożyć na nieosmarowane blachy do pieczenia; nakłuć otwory w ciastach widelcem.
Piec 8-10 minut lub do złotego koloru.
Wyjmij z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Tymczasem w małej misce wymieszaj serek śmietankowy, cukier cukierniczy i ekstrakt migdałowy, aż się zmieszasz.
Rozprowadzić na schłodzonych ciastkach. Top z jagodami, naciskając lekko, aby przylegać.
Posypać migdałami i, w razie potrzeby, cukrem cukierniczym. Schłodzić resztki.