Tarty przystawkowe z figami i serem pleśniowym
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mission figi, 3-mniej tłuszczu serek, grands!™ big & flaky Crescent dinner rolls i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przystawka Do Sera Pleśniowego Z Bekonem, Pikantne ciasto z serem pleśniowym {przystawka}, oraz Łatwa Przystawka: Pear & Blue Cheese Crostini.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce, wymieszać ser śmietankowy i ser pleśniowy widelcem, aż dobrze wymieszane; odstawić.
W rondlu 1-quart, wymieszać marmoladę i ocet na małym ogniu, aż do wymieszania; wymieszać figi. Gotować na małym ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż figi zmiękną.
Wyjmij ciasto półksiężycowe z opakowania, ale nie rozwijaj.
Rolkę ciasta pokroić na 16 plastrów. Na 2 nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść plasterki w odległości 2 cali od siebie. Centrum Prasowe każdego plastra, aby wciąć, 1 1/2 cala średnicy.
Umieść 1 czubatą łyżeczkę mieszanki sera do każdej studni. Top ser z około 1 łyżka mieszanki fig i 1 1/2 łyżeczki orzechów pekan.
Piec 15 do 19 minut lub złoty kolor.
Usuń z arkuszy cookie do regału chłodzącego; ostudzić 10 minut.