Tartaletki Jeżynowo-Limonkowe
Jeżyna-Limonka Tartlets może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jogurt sojowy, sok jabłkowy, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Tartaletki Z Jeżynami, Tartaletki Z Jeżynami, oraz Tartaletki Czekoladowo-Jeżynowe.
Instrukcje
Do małej patelni z sosem włożyć sok jabłkowy i cukier i podgrzać mieszając, aż cukier się rozpuści.
Posyp proszek agarowy sokiem i kontynuuj podgrzewanie, aż agar całkowicie się rozpuści.
Wyjąć z ognia i wlać do mieszaniny jogurtu, dobrze mieszając. Podziel jogurt równo między muszle phyllo. Schłodzić muszle, aż nadzienie wystygnie i ustawi się, około godziny.
Na wierzch ułożyć jeżyny i podawać.