Tarta Żurawina Relish

Tarta Żurawina Relish
Tarta żurawina Relish jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarta Żurawinowo-Cebulowa Relish, Tarta Feta z Figowo-śliwkowym smakiem, oraz Żurawina Plus Relish.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz żurawinę, sok pomarańczowy, jabłka, rodzynki, skórkę pomarańczową, cynamon i goździki. Doprowadzić do duszenia, mieszając dobrze wymieszać. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż żurawina pęknie i mieszanina lekko zgęstnieje, około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, wymieszać z octem i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
3
Wyjąć z lodówki na 20 minut przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn