Tarta ze szpinakiem i pieczoną czerwoną papryką
Tarta ze szpinakiem i pieczoną czerwoną papryką wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1070 kalorii, 15g białka, oraz 89g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz piecrust, szpinak liściowy i sos maślany, butelkowana papryka pieczona, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozwiń ciasto i zwiń w 12-calowe koło. Dopasuj ciasto do 9-calowej okrągłej wyjmowanej dolnej patelni pokrytej sprayem do gotowania; naciśnij ciasto na boki patelni. Dno i boki ciasta przebić widelcem.
Umieść patelnię na Dolnym stojaku w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 14 minut lub do złotego koloru.
Podczas pieczenia skorupa, połączyć szpinak, papryka, i ser w misce.
Połącz substytut jajka, sól i pieprz w innej misce.
Wyjąć skórkę z piekarnika; posypać mieszaniną szpinaku na dnie skorupy.
Wlać mieszankę substytutów jajek na mieszankę szpinaku. Zwróć tartę do dolnego stojaka.
Piec 37 dodatkowych minut lub aż skorupa jest złoty kolor i krem jest ustawiony.
To danie można łatwo przygotować w nocy, podasz go lub przygotować się do dnia przed. Aby przygotować ten przepis z wyprzedzeniem, włóż ciasto do patelni, przygotuj mieszankę jajeczną i przechowuj osobno w lodówce.