Tarta z porem i Gruyère

Tarta z porem i Gruyère
Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 28g białka, oraz 59G tłuszczu. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, pora, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z porem, ricottą i Gruyère, Tarta z porem i ziemniakami z Gruyère, oraz Tarta szparagowa, Por i Gruyere w estragonie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 13-calowy kwadrat. Wchodzisz na rogach i lekko rozwałkować ciasto do szorstkiej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Przenieść do blachy do pieczenia; przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodać pory i tymianek, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Posypać pół sera na cieście, pozostawiając 1-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Rozłóż pory na serze. Przykryć prosciutto; posypać pozostałym serem. Doprawić solą i pieprzem. Złóż krawędź tarty, aby utworzyć krawędź i piec przez 20 minut, aż się złoci i bulgotnie. Usuń nadmiar tłuszczu papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
ProsciuttoProsciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
8
Tartę pokroić w kliny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn