Tarta Z Kremem Cytrynowym Budyniowym
Cytrynowy budyń krem tarta może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 15 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, instant Lemon pudding mix, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 19%. Spróbuj Tarta Z Irlandzkim Puddingiem Cytrynowym, Potrójne cytrynowe Ciastka Dla Dzieci z kremem cytrynowym, oraz Pikantny pudding cytrynowy z lodami bezowymi cytrynowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Chłodziarki elektrycznego miksera i metalowej lub szklanej miski do mieszania w zamrażarce.
Mąkę, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, masło i sok z cytryny połączyć z 2 widelcami w dużej misce, aż dokładnie połączone; naciśnij mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Upiec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż będzie twarde i lekko złociste, 20 do 25 protokół.
Niech skorupa ostygnie całkowicie.
Ubić budyń wymieszać z mlekiem w dużej misce na 2 minuty; odstawić do miękkiego Ustawienia, O 3 więcej minut.
Ubij śmietanę, śmietanę, 2/3 szklanki cukru cukierniczego i ekstrakt waniliowy w schłodzonej misce, używając schłodzonych ubijaków, aż mieszanina będzie gęsta i puszysta, 3 do 5 minut.
Mieszanka powinna tworzyć sztywne piki, gdy bijaki są podnoszone prosto do góry. Przechowywać w lodówce mieszaniny śmietany przez 20 minut, aby nadal zagęścić.
Łyżka budyniu cytrynowego w równomiernej warstwie na skórce i wierzch z bitą śmietaną w warstwie; posypać skórką z cytryny.