Tarta Z Kremem Cytrynowym Budyniowym

Tarta Z Kremem Cytrynowym Budyniowym
Cytrynowy budyń krem tarta może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 15 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, instant Lemon pudding mix, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 19%. Spróbuj Tarta Z Irlandzkim Puddingiem Cytrynowym, Potrójne cytrynowe Ciastka Dla Dzieci z kremem cytrynowym, oraz Pikantny pudding cytrynowy z lodami bezowymi cytrynowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Chłodziarki elektrycznego miksera i metalowej lub szklanej miski do mieszania w zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Mąkę, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, masło i sok z cytryny połączyć z 2 widelcami w dużej misce, aż dokładnie połączone; naciśnij mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Upiec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż będzie twarde i lekko złociste, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Niech skorupa ostygnie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Ubić budyń wymieszać z mlekiem w dużej misce na 2 minuty; odstawić do miękkiego Ustawienia, O 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubij śmietanę, śmietanę, 2/3 szklanki cukru cukierniczego i ekstrakt waniliowy w schłodzonej misce, używając schłodzonych ubijaków, aż mieszanina będzie gęsta i puszysta, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Mieszanka powinna tworzyć sztywne piki, gdy bijaki są podnoszone prosto do góry. Przechowywać w lodówce mieszaniny śmietany przez 20 minut, aby nadal zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Łyżka budyniu cytrynowego w równomiernej warstwie na skórce i wierzch z bitą śmietaną w warstwie; posypać skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn