Tarta Z Dyni Imbirowej

Tarta Z Dyni Imbirowej
Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, puree z dyni, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta Z Dyni Imbirowej, Tarta Z Dyni Imbirowej, oraz Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść na blasze do pieczenia 9-calową, wyjmowaną, karbowaną patelnię z dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Forma TartaForma Tarta
PiekarnikPiekarnik
3
Dodać do skorupy, łącząc imbir okruchy cookie i stopionego masła w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MasłoMasło
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj okruchy do patelni i równomiernie naciśnij na dole iw górę po bokach z dnem miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Forma TartaForma Tarta
5
Piec do zestawu i nieco ciemniejszy kolor, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W misce wymieszać dynię, skondensowane mleko, żółtka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
żółtko Jajażółtko Jaja
DyniaDynia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wlać nadzienie do ostudzonej skorupy, wrócić do piekarnika i piec, aż zestaw i zaczyna brązowieć na górze, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć tartę z piekarnika, schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce, co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowa do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Aby służyć, ostrożnie usunąć zewnętrzny pierścień skorupy tart i pokroić. Jedz i ciesz się!
11
Uwaga: Wszelkie zgniecione ciastko gingersnap zrobi; tylko pamiętaj, aby użyć 2 1/2 szklanki okruchy na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn