Tarta Z Dyni Imbirowej
Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, puree z dyni, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta Z Dyni Imbirowej, Tarta Z Dyni Imbirowej, oraz Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść na blasze do pieczenia 9-calową, wyjmowaną, karbowaną patelnię z dnem.
Dodać do skorupy, łącząc imbir okruchy cookie i stopionego masła w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodaj okruchy do patelni i równomiernie naciśnij na dole iw górę po bokach z dnem miarki.
Piec do zestawu i nieco ciemniejszy kolor, 10 do 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
W misce wymieszać dynię, skondensowane mleko, żółtka i sól.
Wlać nadzienie do ostudzonej skorupy, wrócić do piekarnika i piec, aż zestaw i zaczyna brązowieć na górze, o 30 protokół.
Wyjąć tartę z piekarnika, schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce, co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowa do podania.
Aby służyć, ostrożnie usunąć zewnętrzny pierścień skorupy tart i pokroić. Jedz i ciesz się!
Uwaga: Wszelkie zgniecione ciastko gingersnap zrobi; tylko pamiętaj, aby użyć 2 1/2 szklanki okruchy na skorupie.