Tarta z cukinią, grzybami i mozzarellą

Tarta z cukinią, grzybami i mozzarellą
Jeśli masz o 28 minut do spędzenia w kuchni, cukinia, grzyby i mozzarella tarta może być spektakularny lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 676 kalorii, 15g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz suszoną pastę pomidorową, ząbek czosnku, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta z cukinią i ricottą, Śródziemnomorska tarta z tuńczykiem, pieprzem i cukinią, oraz Rustykalna tarta z cukinią, orzechami piniowymi i ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 220C / wentylator 200C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszać pastę pomidorową i czosnek razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Wyłożyć ciasto na blachę do pieczenia i ułożyć ok.1 cm od krawędzi. Ciasto nakłuć widelcem na całej granicy, a następnie rozłóż mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Top z serem, grzybami i cukinią, skropić oliwą z oliwek, następnie równomiernie rozsypać oregano wraz z odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
5
Piec 20 min do wyrośnięcia i zrumienienia, następnie pokroić i podawać z sałatką
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje do tarty. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn