Tarta Pluot
Pluot Tart może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 105 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz turbinado cukru, jajko, pluots, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pluot Jam, Ketchup Pluot, oraz Indywidualne Chipsy Pluot.
Instrukcje
Ciasto francuskie połóż na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij kwadrat na pół, aby utworzyć dwa prostokąty; Zapisz jeden do innego użytku. Z mąką wałek do ciasta, rozwałkować jeden prostokąt do 7 przez 14 cali.
Przenieść do masłem 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia.
Posmaruj wszystko, oprócz 1-calowej granicy ciasta dżemem morelowym.
Ułóż dwa rzędy nakładających się klinów pluot na dżem.
Brush krawędzie ciasta z jajkiem i krotnie, szczypanie rogi do uszczelnienia.
Brzegi tarty posmarować jajkiem.
Piec w piekarniku 375, aż ciasto jest rumiane i pluots są miękkie po przekłuciu, 35 do 40 minut.