Tarta Malinowo-Limonkowa
Tarta malinowo-Limonkowa to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z limonki, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Tarta Z Malinowym Frangipanem, Miodem I Lodami Malinowymi, Malinowe bułeczki z twarogiem Malinowo-limonkowym, oraz Tarta Malinowa Maj dla podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij ciasto ciasto na dole iw górę strony 9-calowy Okrągły zdejmowany-dno patelni tart. Dno ciasta wyłożyć kawałkiem folii; na folii ułożyć ciężarki do ciasta lub fasolę.
Piec w temperaturze 450 przez 5 minut. Ostrożnie wyjąć ciężarki ciasta i folię; piec dodatkowe 7 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Mleko skondensowane, koncentrat limonki, skórka limonki, sok z limonki i sól Połącz w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać jajka i białka; ubijać do dobrze wymieszanego.
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy ciasta.
Piec w temperaturze 350 przez 27 minut lub do zestawu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Wierzch tarty z malinami przed podaniem.