Tarta Malinowo-Czekoladowa

Tarta Malinowo-Czekoladowa
Tarta malinowo-czekoladowa wymaga ok. 38 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, maliny, syrop kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Czekoladowo-Malinowa, Tarta Malinowo-Czekoladowa, oraz Tarta Czekoladowo-Malinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wafle czekoladowe przetworzyć w maszynce kuchennej, aż zostaną drobno zmiażdżone. Z uruchomionym procesorem wlać 1/2 szklanki roztopionego masła przez zsyp żywności; pulsować tylko do momentu zwilżenia okruchów. Naciśnij mieszankę okruchów na 9-calowej patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Ostudzić skórkę podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Połącz 1/2 szklanki śmietany, syrop kukurydziany i 2 łyżki masła w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Zdjąć z ognia; dodać kęsy czekoladowe, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
5
Wlać mieszaninę czekolady do skorupy (skorupa będzie ciepła). Chłodny 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Ułóż 2 szklanki malin, na łodygach z boku do dołu, w koncentrycznych kręgach na górze nadzienia. Chill, uncovered, 1 godzina lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
7
Podawać z dodatkiem słodzonej bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
8
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn