Imbirowo-kremowa tarta z malinami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tarta jagodowa z kremem imbirowym, Tarta lodowa cytrynowo-imbirowa, oraz Tarta jagodowa z kremem imbirowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Zmiksować mielone kruche pieczywo, cukier i masło w maszynce, aż mieszanina zacznie się zlepiać. Naciśnij na dolnej i górnej stronie patelni.
Przełóż do rondla i gotuj z imbirem, cukrem, sokiem z cytryny, solą i 1 szklanką ciężkiej śmietany na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier i żelatyna rozpuszczą się. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Śmietanę ubić w dużej misce na gładką masę. Beat pozostały kubek śmietany w innej misce z mikserem elektrycznym, aż po prostu posiada miękkie szczyty i złożyć na kwaśną śmietanę. Delikatnie złóż mleko imbirowe na bitą śmietanę, aż dobrze się połączą.