Tarta gruszka i Gruyere

Tarta gruszka i Gruyere
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 960 kalorii. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście tymianku, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gruyere z gruszką Confit, Gruszka i Gruyère warstwy, oraz Gruszka Z Jabłkami Z Gruyere Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 204°. podziel ciasto francuskie na 4 prostokąty i umieść na 2 blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić masło w średniej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać gruszki i tymianek i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Masę gruszkową podzielić na ciasto francuskie, a następnie każdą tartę ułożyć rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Piec, aż tarty będą złote, obracając tace arkusza w połowie drogi, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn