Tarta gruszka i Gruyere
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 960 kalorii. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście tymianku, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gruyere z gruszką Confit, Gruszka i Gruyère warstwy, oraz Gruszka Z Jabłkami Z Gruyere Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 204°. podziel ciasto francuskie na 4 prostokąty i umieść na 2 blachach do pieczenia.
Roztopić masło w średniej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu.
Dodać gruszki i tymianek i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Masę gruszkową podzielić na ciasto francuskie, a następnie każdą tartę ułożyć rozdrobnionym serem.
Piec, aż tarty będą złote, obracając tace arkusza w połowie drogi, o 20 protokół.