Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Dark Side Chocolate Caramel Tart. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 244 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 43 centy za porcję. Mieszanka syropu kukurydzianego, jajek, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Almond Dark Chocolate Pancakes with Dark Chocolate sauce , Apple-Cheesecake Tart with Salted Caramel Glaze i Butternut Squash Suuffle Side Dish .
Instrukcje
1
W małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu zagotuj cukier, wodę, syrop kukurydziany i sól. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanka nabierze bursztynowego koloru, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy Proszek Czosnkowy, Mielony Kminek, Suszony Oregano I Suszony Tymianek
2
Zdjąć z ognia; powoli wmieszać śmietanę (mieszanka będzie grudkowata). Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanka będzie całkowicie gładka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na 30 minut.
4
W międzyczasie wciśnij ciasto na dno i boki nieposmarowanej 9-calowej, karbowanej formy do tarty z wyjmowanym dnem; przytnij brzegi. Nakłuj dno widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do uzyskania złotego koloru.